2/3/09

Dilluns horripilis

Per fi ha passat el dilluns horripilis. Segur que el dia de hui quedarà marcat al calendari com un dels pitjors dies de tot l'any, però marcat en retolador negre de la marca edding 3000!. Per començar, és dilluns, un bon símptoma per saber que res anirà be al llarg del dia. Ja m'he despertat cabrejat, assabentant-me a la radio de la victòria absoluta del PP a Galiza, i la més que probable formació de govern nacionalista espanyol a Euskadi, quan ni tan sols m'havia abocat a la tassa els Kellogs del matí.
Dos casos aquests per analitzar, Galiza i Euskadi. Els primers un poble endiastrat a callar i rebre per una dreta d'ultratomba que vol recordar temps passats. I els segons, un clar exemple de "no-democracia", en prohibir participar a les eleccions un partit amb unes idees que són votades per més del 10 % de l'electorat basc, per no parlar de mitjans de comunicació censurats, institucions prohibides, idees jutjades...els espanyols ja tenen el que buscaven, ja voreu com en qüestió de dies s'obre un període de pau definitiu per que a ETA ja no se li pot treure més suc!...i des dels mitjans de l'estat se'ns vendrà la moto de que "per fi han guanyat els bons", com si es tractara d'una peli de l'oest.

Més enllà de la política, el dia ha estat nefast en molts altres aspectes més. Hui tothom recordava que se'ns ha anat el Pepe Rubianes, un dels còmics més ben parits d'aquest país. Un personatge únic que amb la seua xerrameca incontrolable i el seu tarannà deixat ens sabia treure un somriure per molt que ens constara. Pel que fa als esports no millora la cosa, més be empitjora força, aquest cap de setmana ha perdut l'Alcoià, el patí Alcodiam, i el Barça contra l'atlètico que sumat a una nova victòria del Madrid fa que aquests s'apropen en lliga i el que és pitjor, que als mitjans omplen minuts i pàgines parlant del ja odiat "podemos"!....

Per rematar el dia, està plovent, i segons es preveu, continuarà tota la setmana igual!.... tot un desastre de dia, vaja.

1 comentari:

  1. Ho sento, jo també estic de dol per tot això. No m'agraden els nacionalismes rancis, però suporto menys la censura i aquesta "no democràcia". Així que recordant el Pepe Rubianes i en homenatge a ell he vist vàries vegades la famosa i polèmica intervenció que va fer en un programa de TV3.http://www.youtube.com/watch?v=Vbb9ryMBeEY. Continua fent-me riure i més aquests dies.

    ResponElimina