20/3/09

NO a la LEC

Hui tocava vaga i mani, i també indignació de premi. Vaga i mani en contra de la LEC (Llei d'Educació Catalana) i indignació amb els dirigents polítics d'aquest país pels esdeveniments dels darrers dies, prepotència del conseller Maragall davant la vaga del professorat, agressions dels mossos d'esquadra als manifestants anti-bolonya...etc

Aquesta llei, prioritza l'entrada de fonts privats en l'ensenyament public, no recull cap de les mesures que necessiten els centres públics (augment de pressupostos, disminució d'alumnes per aula, més professorat per atendre l'alumnat amb més dificultats, etc.), fomenta la jerarquització i gestió empresarial dels centres, inspira l'augment "voluntari" de la jornada per al professorat funcionari, empobrint aixina la qualitat de l'escola pública i provocant l'acomiadament de part del professorat interí i substitut, a més a més de que aquesta llei no recull cap de les mesures pactades amb els sindicats de l'ensenyament, invalidant el nostre dret a la negociació col·lectiva. Per tot això, jo dic NO A LA LEC.

També vull mostrar la meua indignació davant les càrregues policials desmesurades contra els estudiants que ahir es manifestaven a Barna contra el Pla Bolonya, tot i que van acabar rebent també periodistes, gent que passava per allí i fins i tot un mosso infiltrat. Tot plegat és lamentable d'un govern que se suposa és d'esquerres...!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada