27/5/09

Gràcies Barça!


Gràcies Barça per aquest històric triplet! Gràcies Barça per haver fet gaudir a tothom del futbol amb un joc fàcil i senzill! Gràcies Barça per la teua filosofia de joc! Gràcies Barça per la teua forma de treballar basada en l'esforç, la confiança amb els joves, l'humilitat i el respecte als adversaris! Gràcies Barça per fer feliç a tanta gent amb instants que mai oblidarem! Gràcies Barça per haver-me emocionat al llarg de tota la temporada i sentir-me orgullós de ser culè! Per tants i tants moments especials, per tantes derrotes i nits sense sopar, per tantes estones viscudes pegades al davant del televisor a casa o al bar amb la família i els amics, per tants crits, per tants gols cantats i ocasions perdudes, per tantes abraçades i somriures de complicitat....per tots aquests moments i més GRÀCIES BARÇA!

3 comentaris:

  1. està bé però hi ha més ekips a la lliga!!!! AUPA ATHLÈTIC!!!!! i sense tant de presupost tb arrivem a alguna final...

    ResponElimina
  2. Fan d'spiderman20/6/09 14:25

    Vinga ja i deixa el Barça descansar una temporada... Estem esperant alguna cosa més. Encara m'intriga allò que va passar a l'autopista.

    ResponElimina
  3. alló bo es fa esperar...paciència fans!!

    ResponElimina